Individuele behandelingen (ook aan huis)

Tijdens de individuele behandelingen richten we ons op de belemmeringen die u in het dagelijks handelen ervaart. Denk hierbij aan zelfverzorging, huishoudelijke activiteiten, vrijetijdsbesteding en verplaatsen binnen- en buitenshuis. Alle activiteiten kunnen de focus van de behandeling zijn.
Meer over behandelingen

Grip op vermoeidheid

Dit behandelprogramma is ontwikkeld voor mensen die last hebben van chronische vermoeidheid en daardoor niet meer kunnen doen wat zij willen/belangrijk vinden. Wilt u weer de regie over uw leven terugkrijgen? Krijg dan nu Grip op Vermoeidheid.
Meer over vermoeidheid

Valpreventie

Dagelijks worden tientallen mensen in het ziekenhuis opgenomen na een val. Wilt u voorkomen dat dit u overkomt? Bent u slecht ter been of bang om te vallen? Middels het afnemen van een val-analyse krijgt u van de ergotherapeut persoonlijk advies hoe u uw valrisico kan verkleinen.
Meer over valpreventie

Werkplekonderzoek

Een gezonde werkplek voorkomt arbeid gerelateerde klachten bij medewerkers. Hierdoor wordt verzuim vermindert en onnodige kosten bespaard. Ergotherapie Troost geeft advies op maat op een wijze die past bij uw bedrijf.
Meer over werkplekonderzoek

Advies hulpmiddelen

Tegenwoordig is er een immens grote variatie aan hulpmiddelen. Maar welk hulpmiddel past bij u? Als ergotherapeut maak ik een analyse van het probleem dat u ervaart en op basis daarvan kan ik u adviseren welk hulpmiddel voor u het meest geschikt is. In veel gevallen is het ook mogelijk om hulpmiddelen uit te proberen. Daarnaast geef ik u advies omtrent de aanschaf en mogelijke vergoeding van de hulpmiddelen. Ook hulpmiddelen om steunkousen aan- en uit te trekken kunnen uitgeprobeerd worden.
Meer over hulpmiddelen