Even voorstellen

Mijn naam is Carla Duiveman. Mensen helpen datgene te doen wat ze leuk en belangrijk vinden, ondanks hun aandoening, dat is wat ik wil. Het beroep van ergotherapeut geeft mij de mogelijkheid om mensen te helpen hun zelfstandigheid en regie over hun leven te behouden.

In 2009 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool Rotterdam waarna ik meerdere jaren werkzaam ben geweest bij zorginstellingen. Hier heb ik me gespecialiseerd op het gebied van dementie, chronische pijn, oncologie en niet aangeboren hersenletsel. Ik richt me vooral op volwassen revalidatie en eerstelijns ergotherapie. Ik ben aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici (registratienr: 29912284990) en neem deel aan de overleggroep Chronische Pijn & Vermoeidheid vanuit Ergotherapie Nederland.

Inmiddels ben ik 9 jaar met veel enthousiasme werkzaam als ergotherapeut. Het leuke van dit beroep vind ik het contact met mijn clienten. Iedereen is uniek en heeft een eigen verhaal. Ik vind het belangrijk middels een persoonlijke aanpak u echt verder te helpen. Dit is mede de reden waarom ik twee jaar geleden gestart ben met mijn eigen praktijk, Ergotherapie Troost.